DIENSTEN

REINIGING NA BRAND-, ROOK-  EN ROETSCHADE

Bevuild meubilair, doorrookte ruimtes, zwartgeblakerde muren… Na brandschade is een woning praktisch waardeloos. Je denkt altijd dat het jezelf niet zal overkomen, want jij bent de voorzichtigheid zelve… Wanneer het noodlot echter toch anders bepaald en je de schade en bevuiling in levende lijve moet ondergaan, dan willen we jullie graag met woord en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen aan de hand van u verzekeringspolis reeds de nodige informatie verschaffen over de mogelijke aangifte van deze schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Als professioneel reinigingsbedrijf hebben we trouwens een uitstekende verstandhouding met alle grote verzekeringsmaatschappijen. Handen uit de mouwen: Lvm pro zorgt voor een professionele reiniging van uw woning en inboedel na brand-, rook- en roetschade. Al onze medewerkers hebben jaren ervaring in dit gespecialiseerd werk, en nog belangrijker: wij maken onze handen graag vuil om uw woning en inboedel weer terug netjes te krijgen.

Bijkomende diensten

Indien u dat wenst, kan LVM pro de ruimtes opnieuw schilderen en/of behangen. Meer zelfs: na de nodige saneringswerken kunt u de volledige heropbouw ook aan ons overlaten. Bv het plaatsen van een identieke keuken, gyproc- en pleisterwerken, elektriciteitswerken, sanitairwerken… Dit alles in samenspraak met u en u verzekeraar, want het zijn zij die deze kosten dienen te vergoeden…

VOCHT EN WATERSCHADE

Een lek in een leiding, wasmachines die overlopen, water dat insijpelt via het dak of water dat je huis binnendringt na noodweer… Waterschade aan een woning komt over het algemeen vaker voor dan brandschade. Water kan zowel gebouw als inboedel onherstelbaar beschadigen. Gelukkig worden de meeste waterschades inbegrepen in je woningverzekering.

Wanneer u getroffen werd door een geval van waterschade (of nog erger modderschade), is het belangrijk om eerst de schade zoveel mogelijk te beperken of te voorkomen. Wanneer u echter professionele hulp nodig hebt, kunt u steeds op onze diensten rekenen. LVM pro garandeert een zeer snelle interventie, waarbij we eerst het zichtbare water/modder afvoeren, gebruik makend van pompsystemen of waterzuigers. De eventueel verloren inboedel kan hierop volgend uitgehaald, gereinigd of afgevoerd worden. Het is essentieel is om de getroffen muren, spouwen,… daarna te drogen om schimmel en corrosievorming te vermijden. Hiervoor plaatsen we de meest geschikte professionele toestellen in de getroffen ruimtes. Dit kan gaan van ontvochtigers, bouwdrogers, absorptiedrogers, ventilatoren, verwarmingselementen… Ook is er de mogelijkheid om achteraf schimmel beperkende maatregelen uit te voeren en om de (eventuele) geurhinder te neutraliseren.

DESINFECTEREN, ONTRUIMEN EN ONTGEUREN NA VERWAARLOZING OF HUURSCHADE

Nadat een huurder/bewoner de woning verlaten heeft, of mogelijk komt te overlijden, kan blijken dat je woning heel wat te verduren heeft gekregen. Het pand is bv sterk beschadigd, verwaarloosd en/of vervuild.  Kortom, in deze toestand gaat u onmogelijk nieuwe bewoners kunnen ontvangen. Zelf aan deze werken beginnen is niet evident, want waar moet je eerst aan beginnen?! Wij zorgen in zulke gevallen voor een allesomvattende professionele service ter herwaardering van  de woning. Uw woning zal weer perfect leefbaar zijn na onze doortocht… Meerdere sociale woonmaatschappijen maakten in soortgelijke situaties reeds gebruik van onze diensten!

U kunt bij ons terecht voor:

 • Leegmaken en ontruimen van de woning
 • Reinigen/ontsmetten van geschilderde plafonds en muren
 • Plaatsen van anti-bacteriële en geurneutraliserende schilderlaag, alsook normale schilderwerken
 • Afstomen behang, leveren en plaatsen van behang
 • Reinigen van keukens, sanitair, deuren, ramen en radiatoren
 • Reinigen en ontsmetten van inboedels
 • Heropfrissing van de woning
 • Geurneutralisatie van de woning(door gebruik van ionisators, ozontoestellen,…)

OLIE EN MAZOUTSCHADE

Olie- en mazoutschade
Wanneer u geconfronteerd wordt met een geval van olie/mazoutverontreiniging
Gaat dit steeds gepaard met een kenmerkende geurontwikkeling.
Enkele druppels mazout zorgen al voor dagenlange geurhinder in de woning.
U kunt zich wel voorstellen dat een gelijkaardige vervuiling op grotere schaal
Een hoop ellende met zich teweeg brengt.
U kunt op ons rekenen voor het behandelen en verwijderen van de zichtbare vervuiling, alsook in het neutraliseren van de geurhinder!

REINIGEN

Steeds vaker krijgen we de vraag naar onze service om snel en probleemloos te reinigen na bouw-, verbouw-, nieuwbouw of renovatiewerken.

Deze service kan zeer veelzijdig zijn:

 • Reiniging voor oplevering nieuwbouw
 • Opkuis na verbouw of renovatiewerken
 • Verwijderen van cementsluiers van wandtegels of vloertegels
 • Verwijderen van lijm-, sticker- en silliconenresten op ramen, vloeren, …
 • Verwijderen van cementsluier op tegels en wanden
 • Reinigen van ramen en stof-arm en vuilvrij maken na bouw of renovatie

 

 Vraag vrijblijvend en kosteloos hiervoor een offerte aan!

BLUSPOEDER VERWIJDEREN EN OPRUIMEN

Bluspoeder in de leefomgeving bezorgt je een hele hoop ellende! Ermee geconfronteerd treden al snel fysieke ongemakken op zoals oogirritaties, problemen aan de luchtwegen, diarree…

Bluspoeder is een uiterst fijn stof dat zich zeer makkelijk verplaatst en in de kleinste kieren zal nestelen. Zelf de opruimwerken starten lijkt eenvoudig maar vergis u niet! Een gewone stofzuiger zuigt het bluspoeder op en blaast het samen met de lucht aan de achterzijde weer uit. Hierdoor wordt het bluspoeder letterlijk overal heen geblazen en zal het zich vastzetten in alle elektrische toestellen, ook in je stofzuiger.

Onze firma schiet u graag te hulp om dmv professionele stofzuigers dit poeder probleemloos te verwijderen. Uw woning wordt hierdoor snel weer leefbaar.

Na verloop van tijd zal getroffen apparatuur door oxidatie (oorzaak: bluspoeder) het begeven. Bij LVM pro beschikken we over gekwalificeerd personeel om bevuilde elektrische toestellen te reconditioneren zodat u er nog jaren probleemloos gebruik van kunt maken.